Responsabilitate Sociala

In zilele noastre, tot mai multe companii din tara, dar si din strainatate investesc in responsabilitatea sociala corporativa.

Aceasta este o conceptie referitoare la contributia pe care o au companiile la dezvoltarea societatii moderne. Unul din obiectivele firmei Octocom Mobile Services este acela de a se implica activ in dezvoltarea acestui concept.

Toti angajatii considera ca inainte de toate sunt oameni si de aceea, la nivel de conducere s-a luat hotararea de a investi in cazuri sociale.

Astfel, piatra de temelie a fost pusa, in sensul ca Asociatia “Speranta Petresti” din localitatea Maieru a fost prima beneficiara de sponsorizare din partea companiei.

In cadrul ei, aceasta a investit cu echipamente sportive pentru tineri, dorind sa investeasca si in reabilitarea terenului de sport.

De asemenea, cu ocazia sarbatorilor de iarna si a sarbatorilor pascale, firma a oferit sponsorizari centrelor de plasament din Timisoara.

In colaborare cu Asociatia Tinerilor Contabili din cadrul Facultatii de Economie si Administrare a Afacerilor, Timisoara, o parte din sponsorizarile firmei au ajuns la Centrul de plasament din Pietroasa Mare, jud. Timis. De asemenea, cei 2% din venitul angajatilor firmei se vor repartiza catre aceasta asociatie, tot in scopuri caritabile.

Planurile de viitor ale firmei sunt de a infiinta propria fundatie prin care copiii fara posibilitati materiale sa beneficieze de sprijin si incurajare in devoltarea profesionala si integrarea pe piata muncii.